2016 yılında damga vurmuş ve Hit olmuş yabancı şarkılar

Patronumdan

2016 yılında damga vurmuş ve Hit olmuş yabancı şarkılar

ilk olarak bu sırada yani Bu listede Eva Simons- Bludfire şarkısı ile bizim için birinci sırada ,ikinci sırada ise Coldplay var Adventure Of A Lifetime  şarkısı mükemmel olmuş Bunun özellikle klibini bulup klibini de izlemenizi tavsiye ediyoruz Çok enteresan da değişik olmuş.

Bir sonraki sırada David Guetta & Showtek - Sun Goes Down ft Magic! & Sonny Wilson  bu şarkıyı da tavsiye ediyorum sırada Sia- Cheap Thrills biraz böyle Maziye gidilmiş.

Beşinci Sıra Selena Gomez'in oldu Selena Gomez- Same Old Love  şarkısı var kesinlikle bunu da dinlemenizi tavsiye ederiz altıncı sırada Yolanda Be Cool & DCUP - Soul Makossa (Money) şarkısı var biraz klip artı 18 niteliğinde ona dikkat edin J yedinci sırada The Weekend- Can't Feel My Face  güzel bir şarkı tavsiye ederiz.

Sekizinci sırada Adel var Hello şarkısı ile hoş bir şarkı olmuş, dokuzuncu sırada Cris Cab - Englishman In New-York ft. Tefa & Moox, Willy William şarkısı ile onuncu sırada ise Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Bu şarkılar 2016 yılı içerisinde en çok dinlenen ve popüler olan şarkılar Ayrıca kliplerinde bulup dinlerseniz daha da zevk alacağınıza inanıyoruz. 10 tane sıraladık Ama isterseniz hani birkaç tane daha verebiliriz.

Bununla ilgili Buna ek olarak on birinci sırada  Drake- Hotline Bling  şarkısı Pitbull'un var on ikinci sırada Pitbull- Fun ft. Chris Brown bu çok seksi bir klib olmuş.  on üçüncü sırada kim olabilir R. City - Locked Away ft. Adam Levine  on dördüncü sırada Eva simons olabilir Eva Simons ft. Konshens – Policeman on beşinci sırada Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink  şarkısıyla boş bayanlarda beşi birden güzel bir klip yapmışlar daha da tavsiye ediyoruz.

Tabiki bunlar bizimde özellikle beğendikleriniz, sizin beğendi,kleriniz farklı olabilir şimdiden bunun içinde affedin.

Patronumdan.com Reklam Jingle